Malé interview s Laskym s láskou (:

23.05.2006 (Johnny)

PARA koncertuje!

Malé interview s Laskym s láskou (:

Chlapci pozbieraní z ulice: aj tak by sa dala nazva skupina Para. V tričkách so všemožnými nápismi plus vysokoškolský výraz do toho, to ma donútilo pousmia. Môj priateľský balíček Smasho pobehuje dezorientovane okolo a ja vo vzduchu opä cítim niečo dobré. A už sa to začína, fujara odznie ako prvá, ľudia dvíhajú ruky. Dych im vyrazili prvé našlapané tóny. Presne takto to má vyzera: ľudia tlieskajú, skáču, spievajú. Blesky z foákov sa blýskali ako na Music Awards
,, Moje telo, moja tvár...
...z lásky, bolo to z lásky"
- tu už pot tiekol prúdom, tancovalo sa na stoloch, chvíľkami mi to pripomínalo Silvester.
Ako ste sa dali dokopy, aby vznikla táto súhra?
To vieš, niekto pletie ponožky, niekto hrá futbal a my sme si povedali, že založíme kapelu. Ja som vlastne štvrtý spevák v tejto kapele, prvým spevákom bol bubeník. Oni sa všetci poznali zo škôlky, školy, potom ma raz videli na jednom koncerte spieva, im chýbal vtedy spevák a už bolo všetko jasné.
Na akom festivale budete hra?
Pohoda, Žákovic, Duchonka... teraz vlastne koncertujeme dos často, stále sme niekde, napríklad včera sme boli v Martine. Skoro každý víkend niekde hráme..
Prezradíš niečo zo súkromia Pary?
Napríklad včera som mal dobrý deň. Bol som na wécku, z vrecka mi vypadli kľúče od auta a spláchol som ich. Dostal som defekt v 130-tke, takže som bol moc rád zo včerajšieho dňa. Takéto dni mám veľmi rád. (smiech)
poz. autora- auto potom otvoril náhradnými kľúčmi :)
Zneužívate niekedy svoju popularitu? napr. polícia, ženy...
No ja som slušný vodič a keï nejaký priestupok spravím a náhodou ma zastaví polícia (v tom prípade, že ma spoznali) ma buï pustia alebo priateľsky upozornia so zdvihnutým prstom. No so ženami je to v tomto prípade ľahšie. Rozhodne to zoznámenie je uvoľnenejšie, jednoduchšie. No chalani, ktorí majú priateľky, tým to je jedno. No my, čo nemáme, nám to padne vhod (smiech)
Ako je to s nejakými novými vecami od vás?
V septembri alebo októbri by malo vyjs DVD, sú už aj nové pesničky, počítame s tým, že by na jar mohol nový album uzrie svetlo sveta.
Chcel by si niečo odkáza ľuïom?
Milujte sa a množte sa! Don´t drink and don´t drive when you can smoke and fly.

Koncert bol vynikajúci, Lasky ho zavàšil stage divingom, čo sa všetkým páčilo. Niet pochýb o tom, že majú pred sebou svetlú budúcnos.

Origos: http://zumag.ku.sk/index.php?cl=5550&au=111