Photos

Štúdio

472


Pridajte svoj komentár

Prepíšte text z obrázku.

Komentáre

  • Dakujeme Zuzka , mile za pochvalu. To cviorece bolo hlavne jedlo, da sa pouzit aj ako priloha k rybe (robieva ju ku grilovanej prazme) alebo k steaku. Mne sa na Gurmane pacila atmosfera, bola som aj na Food Feste na hrade, nevyslo im pocasie, no mam pocit ze tam mi chybala aj atmosfera hoci som jedla fajne masko uz neviem od koho (nejaky Liptovsky region). Gurman v Medickej mi pride zazdy rok lepsi a viete preco? Lebo aj ludia zacinaju chapat rozdiel medzi jedlom a jedlom ako pozitkom. A ak sa naucia ludia pytat si kvalitu, bude podla mna aj vasci zaujem restauracii sa ukazat a spravit show. Pomaly pribudaju nove zariadenia, sutaze a pacilo sa mi, ze ludia to naozaj pochopili aj ako piknik doniesli si deky a s rodinami uzivali hry, fontany a jedlo a vravu ludi a dobre vino. Velmi sa mi pacil Gurman v Kosiciach, mal taku komornejsiu atmosferu, ale bolo vynikajuco. To co bolo chybne patri snad ku kazdemu eventu a skusenostami sa tieto chyby vychytaju. Verim, ze toho pozitivneho bolo omnoho viac, akurat ze ludia apriori viac (mnosztevne) kritizuju ako chvalia. Drzte gurmanskym festivalom palce :) Tento mal tusim 12000 ucastnikov, co je rekord

    Zaslal Diiegho, 16/06/2012 10:40

Copyright © 2018 Para
Web vytvorila spoločnosť SLONline, s.r.o. v redakčnom systéme SilverStripe. Design by someone else.
RSS SiteMap